Artikkelit

29.4.2021

Esittelyssä aurinkoinen valmentajamme Kirsi Roos

Liikkuva Suomi -tiimi sai loistavan lisän joukkoihinsa, kun Kirsi Roos hyppäsi lennosta mukaan alkuvuodesta 2021. Kirsi tulee osallistumaan työyhteisövalmennuksien monimuotoisiin tehtäviin, joista ensimmäisten joukossa on ollut englanninkielisen videovalmennusmateriaalin tuottaminen.

15.4.2021

LähiTapiola Vellamossa aktiivisuus ja kannustaminen huipputasolla

Vellamon Liikkuva Suomi -valmennus starttasi elokuun lopussa 2020, yhteistä matkaa on takana 7,5 kuukautta. Heti alusta lähtien sekä ylin johto, ohjausryhmä, tiimin vetäjät, että asiantuntijat ymmärsivät upeasti mitä ohjelmassa lähdettiin tavoittelemaan.

14.4.2021

Esittelyssä sisällöntuottaja Miia Salminen

Liikkuva Suomi on panostanut jo vuosia videovalmennuksen kehitykseen ja kaikki valmentaminen on jo ennen poikkeusolojakin onnistunut 100% etänä.

23.3.2021

Suvi Hautamäki Liikkuva Suomi -tiimin koordinaattoriksi

Liikkuva Suomi sai merkittävän vahvistuksen joukkueeseen, kun Suvi Hautamäki aloitti valmennuspalveluiden, asiakkuuksien ja hankkeiden koordinaattorina 8.3.2021. Suvilla on pitkä kokemus monista liiketoimintojen osa-alueista ja vahva kyky hahmottaa monimutkaisia kokonaisuuksia, sekä pitää teknisetkin järjestelmät kunnossa.

Artikkelit