19.4.2023 / Emmi Jokinen

Koko porukka mukaan: Provincia ArkiOn

Provincian hyvinvointihankkeeseen hyppäsivät mukaan ensin esihenkilöt ja nyt mukaan lähtivät myös muut. Kun arki on balanssissa, mielellä ja keholla riittää virtaa niin töissä kuin sen ulkopuolellakin.

Henkilöstö- ja taloushallinnon asiantuntijayritys Provincia panostaa henkilöstönsä hyvinvointiin tosissaan, mutta ei tosikosti. Tammikuussa startanneeseen työhyvinvointivalmennukseen hyppäsivät ensin mukaan esihenkilöt ja huhtikuussa mukaan kutsuttiin koko henkilöstö.

Provincian viestintäpäällikkö Tuuli Ristola koeajoi valmennuksen yhdessä esihenkilöiden kanssa. ”Oli todella hyvä, että esihenkilöt ottivat valmennuksen ensin omakseen. Jotta voi johtaa hyvinvointia, pitää itse voida hyvin”, kertoo Ristola omista tunnelmistaan Liikkuvan Suomen valmennuksen ensimetreiltä.

Huhtikuun alussa mukaan ProvinciaArkiOn-hyvinvointihankkeeseen kutsuttiin koko henkilöstö. Valmennus lähti liikkeelle askeleet hyvinvoivaan arkeen -teemalla.

”Tavoitteenamme on löytää pieniä arjen tekoja ja oivalluksia parantamaan jokaisen provincialaisen arkea. Herkullinen ja terveellinen aamupala antoi maukkaat eväät päivään ja porukka vaikutti innostuneelta yhteisestä päämäärästä”, iloitsee Ristola.

Hektisessä työarjessa jaksaminen on provincialaisille kaiken A ja O. Henkilöstö on minkä tahansa yrityksen tärkein voimavara ja siksi Provincian työhyvinvoinnin keskiössä on varhaisen tuen malli ja haastavien asioiden puheeksi ottaminen.

Työhyvinvointia nostetaan nyt esille Provincian ja Liikkuvan Suomen yhteistyössä toteuttamalla ProvinciaArkiOn-hyvinvointivalmennuksella. Sen pääteemoja ovat askeleet hyvinvoivaan arkeen, itsensä johtaminen ja tietotyöläisille kriittinen aivoergonomia.

Koko henkilöstön kick-off toi pisteet kotiin. ”Tästä jäi kiva, odottavainen fiilis, ja tämä on hyvä ponnahduslauta startata uudenlainen arki”, kuuluivat terveiset yleisöstä. Ota Provincian some seurantaan ja katso, miltä arjen hyvinvointia parantavat oivallukset ja fiilikset tuntuvat!