1.10.2020 / admin

Tiina Ven Liikkuva Suomi -valmennustiimin johtoon

Johdon ja henkilöstön valmennuspalveluita tuottava Liikkuva Suomi saa merkittävän vahvistuksen, kun liikunta- ja hyvinvointialan kokenut asiantuntija Tiina Ven liittyy joukkueeseen.

Tiina siirtyy uuteen työhönsä Kiipulasäätiön työhyvinvointipalveluiden vastuutehtävistä ja tuo mukanaan pitkän kokemuksen työikäisten kuntoutuksesta, hyvinvoinnista asiantuntijapalveluista ja kuntotestauksesta. Kokemusta on kertynyt laajalti myös johdon sparrauksesta ja valmentamisesta yritys- ja kuntasektorista.

Tiinan vastuualueella on jatkossa valmennusten vetäminen ja kehittäminen: ”Kokemukseni mukaan toimenpiteet hyvinvoinnin parantamiseksi käynnistyvät usein vasta silloin, kun on jo liian myöhäistä. Nyt haluankin toimia etulinjassa, missionani saada yritysten ja yhteisöjen henkilöstö voimaan paremmin sekä työssä että vapaa-ajalla.”

”Liikkuva Suomi on yritysten ja yhteisöjen luotettava yhteistyökumppani. Liikkuva Suomi on toimija, joka oikeasti saa asiakkaidensa henkilöstön osallistumaan, parantamaan elämäntapojaan ja siten myös arkista jaksamistaan. Asiakkaan kannalta tällä on kiistaton positiivinen vaikutus yrityskulttuuriin, työnantajamielikuvaan ja yrityksen kassavirtaan”, Tiina linjaa.

Liikkuvan Suomen Toimitusjohtaja Antti Luukkanen: ”Saimme merkittävän avainpelaajan valmennustiimiimme, hienoa että Tiina halusi tulla juuri meidän joukkueeseen kehittämään itseään, sekä meidän valmennustuotetta eteenpäin. Pystymme jatkossa tarjoamaan entistäkin enemmän lisäarvoa tuottavia palveluita johdolle ja henkilökunnalle, yritys- ja kuntasektoreissa.”