10.12.2020 / admin

Liikkuva Suomi vahvistaa joukkuettaan – Juho Rinne osaksi valmennustiimiä

Juho Rinne hyppää mukaan Liikkuvan Suomen joukkoihin Firstbeatiltä, missä hänen vastuualueelleen kuuluivat valmennus, hyvinvointianalyysit sekä valmennuskonseptin ja valmennusverkoston kehitystehtävät.


“Nautin, kun pääsen auttamaan ihmisiä voimaan paremmin ja antamaan heille avaimet mielekkäämpään arkeen”, Juho Rinne kertoo. ”Samalla kun arkipäivät saadaan maistumaan paremmille ja töissä viihdytään, työnantajatkin menestyvät ja kaikki voittavat. Kulunut vuosi on ollut monelle vaikea, joten on hienoa päästä mukaan Liikkuvan Suomen tiimiin tekemään tulevasta vuodesta parempi”, Juho toteaa.

”Liikkuva Suomi on kasvun polulla, on hienoa löytää joukkueeseen Juho Rinteen kaltaisia loistotyyppejä”, Liikkuvan Suomen toimitusjohtaja Antti Luukkanen linjaa. ”Juhon ymmärrys fysiologiasta sekä pitkä valmennuskokemus ovat kehittäneet hänen valmennustyyliään maanläheiseksi ja tutkittuun tietoon pohjautuvaksi. Juho on hyvä vahvistus osaavaan valmennustiimiimme”, Antti Luukkanen jatkaa.

“Liikkuvalla Suomella on hieno konsepti työelämän kehittämiseen yksilöiden ja yritysten kautta. Ideana on tuoda kuormituksen hallinta osaksi yhteisöjen toimintakulttuuria, sekä mahdollistaa ihmisten hyvinvoinnin parantaminen juuri nyt, eikä vasta pandemian loppuessa tai eläkeiän koittaessa”, Juho Rinne summaa lopuksi.

Lämpimästi tervetuloa joukkueeseen Juho!

Lisätietoja:

Antti Luukkanen, toimitusjohtaja, antti.luukkanen@liikkuvasuomi.fi, 044 381 3336

Juho Rinne, valmentaja, juho.rinne@liikkuvasuomi.fi, 040 041 0984