10.12.2018 / admin

Lahjapakettiin hyvää oloa

Joulukuu on monille kiireistä aikaa – yhteisten lomapäivien suunnittelu ja valmistelu saattavat viedä yllättävän paljon aikaa ja energiaa, etenkin kun loppuvuosi on yleensä kiireistä aikaa myös työrintamalla.

Siksipä me haluamme auttaa ja helpottaa ainakin yhdessä energiaa ja aikaa kuluttavassa joulupuuhassa, nimittäin joululahjojen hankinnassa! Parhaita joululahjoja ovat usein sellaiset, jotka tuottavat iloa pitkään vielä lahjan avaamisen jälkeenkin.

Mitä, jos tänä vuonna antaisitkin joululahjaksi onnellisuutta tai yhteistä aikaa? Poimi sopivimmat lahjavinkit läheisillesi hyvä olon lahjalistasta ja nauti yhteisistä hetkistä myös joulun jälkeen!

Lahjaksi yhteistä aikaa

  • Anna lahjaksi yhteinen ravintolailta tai konserttiliput. Muista ostaa useampi kuin yksi lippu, jotta varmistut, että lahja tulee käytetyksi yhdessä!
  • Anna lahjakortti yhteiseen liikuntaharrastukseen. Varatkaa yhdessä keilailurata tai sulkapallovuoro. Tai kokeilkaa jotain kaikille uutta, vaikkapa seinäkiipeilyä tai trampoliinipuistoa!

Lahjaksi hyvää oloa

  • Anna lahjaksi hyvän olon lahjakortti. Mikäpä olisi parempi lahja, kuin antaa toiselle hyvää oloa vaikkapa hieronnan, käsi- tai jalkahoidon tai vaikkapa kylpyläillan muodossa.
  • Anna lahjaksi hierontalupaus. Hyvän olon antaminen lahjaksi on entistäkin parempaa, jos voit tehdä sen itse. Anna lahjaksi hierontalahjakortti, jossa lupaat antaa läheisellesi niska-hartia-hierontaa.
  • Anna lahjaksi vapautus kotitöistä. Lahjakortissa lupaat hoitaa kotitöitä, kuten siivous- tai tiskivuoron, toisen puolesta. Tätä lahjaa läheisesi varmasti arvostavat!

Lahjaksi onnellisuutta

  • Anna lahjaksi energiaa. Selvitä, mistä läheisesi nauttii ja mistä hän saa energiaa. Jos läheisesi saa energiaa liikunnasta, anna hänelle lahjaksi vaikkapa 10-kortti kuntosalille, tanssi- tai joogatunneille.
  • Anna lahjaksi aikaa rentoutumiseen. Musiikki, värityskirjat, lukeminen… Selvitä, mikä on läheisesi tapa rentoutua ja anna hänelle lahjaksi jotain siihen liittyvää.

Lahjaksi tarpeellista

  • Anna lahjaksi sellaista, mitä läheisesi todella tarvitsee arjessaan. Ovatko juoksulenkkarit juostu jo puhki tai unipuku nukkaantunut? Selvitä, onko läheiselläsi arkisia tarpeita, joita voisit antaa lahjaksi.

Liikkuva Suomi -tiimi toivottaa kaikille kiireetöntä, stressitöntä ja rauhallista joulun aikaa! Nautitaan yhteisistä hetkistä läheisten, liikunnan ja rentoutumisen parissa!