15.10.2018 / Antti Luukkanen

Huippu-urheilusta hyvinvointibisnekseen

YLE-urheilun asiantuntija ja maajoukkuevalmentaja Kalle Lassila hyppäsi mukaan hyvinvointivalmennukseen.

Kalle Lassila on aloittanut Liikkuva Suomi –yrityksen aluepäällikkönä Pohjanmaan alueella lokakuussa. Liikkuva Suomi auttaa yrityksiä tukemaan työntekijöiden hyvinvointia liikkumisen, stressinhallinnan ja ravitsemuksen keinoin.

HELSINKI 5.10.2018: Huippuhiihtäjä Kalle Lassila sijoittui maailmancupissa 11 kertaa 10:n joukkoon ja oli Vancouverin olympiakisoissa 2010 paras suomalainen mieshiihtäjä. Sittemmin Lassila on tullut tutuksi YLE Urheilun asiantuntijana. Ruudussa Lassila nähdään taas lokakuussa, kun hiihdon Suomen Cup avataan Vuokatissa.

Oman kilpauransa jälkeen Lassila siirtyi valmentamaan huippu-urheilijoita ja toimii nyt myös nuorten hiihtomaajoukkueen valmentajana. ”Entisenä huippu-urheilijana ja ammattivalmentajana tiedän hyvin, että suorituskyky ja kapasiteetti on useamman asian summa. Liikunta on toki tärkeää, mutta yhtä tärkeitä jaksamisen kannalta on lepo, palautuminen ja oikeanlainen ravinto”, sanoo Lassila. ”Liikkuva Suomi pyrkii saamaan aikaan mitattavaa hyvinvointia näillä kaikilla alueilla. Pystyn hyödyntämään valmennuskokemustani asiakkaittemme hyväksi, ja siten auttamaan ihmisiä pärjäämään paremmin. Se tuntuu mukavalta”