Esko Kontio aloitti myyntijohtajana

Liikkuva Suomi palvelun myynnistä vastaamaan on valittu vantaalainen Esko Kontio. Esko aloitti työt elokuun alusta. Ennen nykyistä pestiään Esko on tehnyt pitkän työuran median palveluksessa työskennellen mediamyynnin eri tehtävissä.

-Liikkuva Suomi on konseptina erinomainen ja arvomaailma taustalla helposti samaistuttava. Haluan ehdottomasti lisätä tietoisuutta hyvinvoinnista ja sen merkityksestä. Liikkuva Suomi –palvelun missio antaa yrityksille työkalut toteuttaa juhlapuheissa luvatut asiat henkilöstön hyvinvoinnin parantamiseksi. Se seikka erityisesti vetoaa minuun, Esko kertoo.

Vapaa-aikanaan Esko pitää huolta omasta hyvinvoinnistaan perheen ja ystävien parissa aikaa viettäen ja mahdollisimman paljon liikkuen. Eskon voi bongata spinningtunnilta kesän maantiepyöräilyreissuja varten treenaamassa. 

Lisätietoja 

Antti Luukkanen, toimitusjohtaja, puh. 044 381 3336, antti.luukkanen@liikkuvasuomi.fi
Esko Kontio, myyntijohtaja, puh. 0400 997 622, esko.kontio@liikkuvasuomi.fi  

 

Mikä Liikkuva Suomi?

Liikkuva Suomi innostaa ja motivoi työyhteisöt liikkumaan, lepäämään, syömään terveellisemmin ja voimaan paremmin asiantuntijoiden opastuksella. Mukaan yhteisölliseen matkaan lähtee kummiurheilija, joka kannustaa ja raottaa verhoa huippu-urheilun kulisseihin. Saamme liikkeelle 75-100 % henkilöstöstä. www.liikkuvasuomi.fi

Esko Kontio aloitti myyntijohtajana 1