26.8.2019 / admin

OP Helsinki asetti henkilöstölleen Hyvinvointihaasteen

OP Helsinki ja Liikkuva Suomi käynnistivät yhteisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisäämiseen keskittyvän projektin, Hyvinvointihaasteen.

Liikkuva Suomi valmennusohjelma OP

Työntekijöiden hyvinvoinnin tulisi olla ensi arvoisen tärkeä tavoite kaikille työnantajille. OP Helsingille se todella myös on sitä – yritys otti käyttöön Parempi Vire -sovelluksen ja nyt yhdessä Liikkuva Suomi -tiimin kanssa OP Helsingin lanseeraama henkilöstön Hyvinvointihaaste käynnistyi.

Telia 5G Areenalla pidetyn hyvinvointipäivän yhteydessä julkistettu Liikkuva Suomi -palvelun käyttöönotto herätti osallistujissa intoa ja kiinnostusta, juuri kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin keskittymisen ansiosta. Liikkuva Suomi -palvelun ydinajatuksena on innostaa liikkumaan, syömään ja lepäämään omien voimavarojen mukaisesti. Etenkin palautumisen henkilökohtainen ja jatkuva seuranta on palvelun kulmakiviä. Liikkuva Suomi -palvelussa kaikki fyysinen aktiivisuus on yhtä arvokasta, mikä takaa osallistujille mahdollisuuden harrastaa juuri itselle mieleisintä liikuntaa.

Parempi Vire -sovellus yhdistettynä Liikkuva Suomi -palvelun ammattitaitoiseen projektinjohtoon antaa nyt siis myös OP Helsingin henkilöstölle lisää työkaluja omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen. Liikkuva Suomi -palvelu on yhteisöllinen ja kannustava – käyttäjät pääsevät hurraamaan toistensa aktiivisuusmerkinnöille tai vaikkapa päivittäisen askeltavoitteen täyttymiselle. Yhteiset tiimihaasteet puolestaan kasvattavat Liikkuva Suomi -palvelun kehuttua tsemppihenkeä ja tiivistävät työporukkaa entisestään.

OP Helsingin Hyvinvointihaaste etenee alkuinnostuksen siivittämänä ja Liikkuva Suomi -palvelun asiantuntevan valmennuksen avulla kohti työntekijöiden lisääntynyttä kokonaisvaltaista hyvinvointia! Me Liikkuva Suomi -tiimiläiset tuskin maltamme odottaa, millaisia tuloksia OP Helsingin joukko Hyvinvointihaasteen innostamana saavuttaa!


Olisitko sinäkin valmis panostamaan itsesi tai henkilöstösi hyvinvointiin? Ota meihin yhteyttä!

Antti Luukkanen: antti.luukkanen@liikkuvasuomi.fi / +358 44 381 3336