4.3.2019 / Iida-Lotta Juura

Liikkuva Suomi sai uuden myyntipäällikön – Maarit Hilpelä vahvistaa Liikkuva Suomi tiimiä

Maarit Hilpelä on valittu Liikkuva Suomi -palvelun uudeksi myyntipäälliköksi. Hilpelä aloitti tehtävässään maaliskuun alussa.

Myyntityön rautainen ammattilainen Maarit Hilpelä vahvistaa nykyisin Liikkuva Suomi -palvelun myyntitiimiä. Hilpelän monipuolinen ymmärrys myynnin ja markkinoinnin toimenpiteistä tukee Liikkuva Suomi -palvelun myyntitiimin laaja-alaista osaamista.

Liikkuva Suomi -palvelun lähtökohtana on kokonaisvaltainen hyvinvointi ja pysyvien, hyvinvointia lisäävien muutosten saavuttaminen. Maaritille kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistäminen on koko työn ydin:

”Oma ja muiden hyvinvointi kiehtoo minua. Liikunnan positiiviset vaikutukset, niin fyysiset kuin psyykkisetkin, ovat omassa elämässäni suuressa roolissa ja kokonaisvaltainen hyvinvointi on minulle sydämen asia”, hän toteaa.

Liikkuva Suomi -palvelu on yhteisöllinen ja yhtenä päätavoitteena projekteissa onkin edistää myönteisen työilmapiirin kehittymistä ja nostattaa työyhteisöjen yhteenkuuluvuuden tunnetta. Yhteisöllisyys ja yhdessä tekeminen on tärkeää myös Liikkuva Suomi -tiimille. Maarit kokee yhteisöllisyyden olevan olennainen osa myös hänen omaa työtään.

”Minulle työskentely Liikkuva Suomi -tiimin jäsenenä on etuoikeus. Saan tehdä työtä, joka on aidosti merkityksellistä”, Hilpelä tiivistää.

Liikkuva Suomi -palvelun isähahmo, toimitusjohtaja Antti Luukkanen ei voisi olla tyytyväisempi Maaritin liittyessä osaksi tiimiä:

”Olen erittäin ylpeä ja innossani, kun saamme Maaritin mukaan buustaamaan jo entuudestaankin energistä tiimiämme. Uskon Maaritin luovuuden ja kokemuksen avaavan joukkueellemme lisää uusia polkuja ja mahdollisuuksia”, toimitusjohtaja kiteyttää.

Liikkuva Suomi tiimi toivottaa Maaritin lämpimästi tervetulleeksi!