14.4.2021 / Antti Luukkanen

Esittelyssä sisällöntuottaja Miia Salminen

Liikkuva Suomi on panostanut jo vuosia videovalmennuksen kehitykseen ja kaikki valmentaminen on jo ennen poikkeusolojakin onnistunut 100% etänä.

Viimeisen 6kk aikana katsetta on asiakkaidemme valmentamisen lisäksi suunnattu kasvavalla trendillä myös sosiaaliseen median kanaviin ja saimmekin timanttisen lisäyksen tiimiin, kun Miia Salminen aloitti marraskuussa 2020 vastaamaan videosisältöjen suunnittelusta, kuvauksesta ja editoimisesta.

”Olen erittäin innoissani päästessäni tuottamaan sisältöä Liikkuva Suomi- tiimille. Liikkuva Suomi -ideologia vastaa hyvin omia ajatuksiani, sillä aktiviinen elämäntyyli kuvastaa hyvin perheemme arkea. Meillä on huippuinnostunut ja osaava tiimi kasassa, ja pääsen antamaan myös omaa panostani joka osa-alueelle, mikä motivoi minua entisestään. ”, Miia Salminen kertoo startistaan tiimissä.

Liikkuva Suomi toimitusjohtaja Antti Luukkanen jatkaa:  ”Aloitus Miian kanssa on ollut monessakin mielessä mahtava. Ensinnäkin pääsimme tarjoamaan Miialle reitin hypätä palkkatyöstä jo hetken aikaan haaveilemaansa maailmaan videoiden tuottamisen parissa, kuitenkin niin että Miialla riittää aikaa tehdä projekteja oman tahtotilansa mukaan myös muille asiakkaille. Miia tuottaa videoita meille noin 3-4 päivää viikossa, sisältöjähän teimme noin 300 videon verran viimeisen vuoden aikana, suomeksi ja englanniksi, eikä tämä ole ainakaan laskemaan päin, joten työtä riittää varmasti tulevaisuudessakin.”

”Yhteistyö Miian kanssa on alusta saakka ollut molemmin puolin helppoa ja innostavaa. Juuri pari viikkoa sitten ehdotin ohimenevänä heittona että ”pitäisikö kuvata hiihtogolf-video”, antaaksemme ihmisille luovia esimerkkejä keksiä uusia liikkumisen ideoita. Varmaankin moni olisi saman tien torpannut moisen hiihtogolf-idean ”typeränä / turhana”, mutta Miia sanoi saman tien ”Loistava idea, lähdetäänkö heti huomenaamusta kuvaamaan”. Seuraavana päivänä klo 12 tämäkin video oli jo editoitu ja levitetty sosiaalisen median syövereihin, hyvällä vastaanotolla. Juuri tätä kaipaamme omaan tiimiimme, osaamista, innostusta, iloa, energiaa, luovuutta ja rohkeutta kokeilla uusia juttuja.”, Antti jatkaa.

”Matka on jo tähän saakka sisältänyt paljon iloa ja aurinkoa, ja tekemisen draivi & suunta on oikea. On mukavaa aloittaa työt joka päivä, kun ympärillä on omaakin innostusta entisestään buustaavia osaavia ihmisiä. Siispä tervetuloa tiimiin Miia!”

Katso Antin ja Miian hiihtogolf-video.
https://youtu.be/LYqHs9zgDto