29.4.2021 / Antti Luukkanen

Esittelyssä aurinkoinen valmentajamme Kirsi Roos

Liikkuva Suomi -tiimi sai loistavan lisän joukkoihinsa, kun Kirsi Roos hyppäsi lennosta mukaan alkuvuodesta 2021. Kirsi tulee osallistumaan työyhteisövalmennuksien monimuotoisiin tehtäviin, joista ensimmäisten joukossa on ollut englanninkielisen videovalmennusmateriaalin tuottaminen.

”Oli kerrassaan mahtavaa löytää tällainen aurinkoinen ihminen, vieläpä meidän päämajan kotinurkilta, lähtökohtaisesti suomalaisille haastavan kuuloiseen tehtävään: Valmentamiseen ja valmennussisällön tuottamiseen englanniksi. Kun yhtälöön lisätään se, että asiakkaat ovat monista eri maista, kulttuureista ja lähtökohdista, täytyy olla erityisen tarkkana, miten sanoman ja merkityksen saisi välitettyä perille saakka.”, Liikkuvan Suomen toimitusjohtaja Antti Luukkanen kertoo.

Kirsi kertoo startistaan itse näin: ”Liikkuva Suomi -valmennuksissa on samat arvot kuin itselläni, joten on mukavaa tehdä töitä kun arvomaailmat kohtaavat.

Taustani on ryhmä- ja yksilövalmennuksissa, joiden kautta olen saanut tutustua läheltä käytännön haasteisiin, joita ihmiset kohtaavat matkallaan kohti terveyttä edistäviä elämäntapoja. Palkitsevinta työssä on tyytyväiset ja hyvinvoivat asiakkaat. Tiimiytymistä työyhteisöjen sisällä on myös ilo seurata.”

Antti jatkaa kokemuksista ensimetreiltä: ”Kirsin kanssa on alusta saakka kaikki toiminut todella hienosti ja helposti. Tiimiin liittyminen meni hyvinkin luontaisesti, ja videoiden tekeminen suomeksi ja englanniksi näyttää sujuvan vaivattomasti. Kun meillä on kohta asiakkaita jo useassa kymmenessä maassa ja lähes kaikilla mantereillakin, niin tekeminen ei ihan heti tule loppumaan. Haasteet kylläkin kasvavat ja monimuotoistuvat, onneksi niistähän me juuri tykätään. Missä suurin haaste, siellä myöskin suurin tarve.”

Antti Luukkanen: ”Tervetuloa tiimiin Kirsi!”

Kirsi summaa lopuksi: ”Terveet elämäntavat voi omaksua pienin askelin suhteuttaen kaikki omaan elämään sopivaksi. Tällä tavoin tavoitamme työntekijöistä enemmistön, sillä kynnys muutoksen tekemiseen on tehty mahdollisimman matalaksi.

Tervetuloa mukaan – olemme mielellämme mukana juuri teidän yrityksen matkassa kohti muutosta.”