Maaliskuun haaste

Osallistu kuukauden treenihaasteeseen ja voita upeita palkintoja. Maaliskuun haaste julkaistaan ihan pian!

 

LIIKKUVA SUOMI KUUKAUDEN TREENIHAASTE ARVONNAN SÄÄNNÖT

1. ARVONNAN JÄRJESTÄJÄ

 Yritys: A2 Finland Oy
Lähiosoite: Linnankatu
Postinumero ja -toimipaikka: 13100 Hämeenlinna
Myöhemmin ”arvonnan järjestäjä”. 

2. KUINKA ARVONTAAN VOI OSALLISTUA JA OSALLISTUMISKELPOISUUS

Liikkuvan Suomen kuukauden treenihaaste arvontaan osallistuvat kaikki, jotka ovat toteuttaneet kuukausihaasteessa määritellyt harjoitteet ja täyttäneet arvonnan ehdot. 

Mikäli arvonnan ehtona on jakaa kuva, kuvasta tulee löytyä seuraavat tunnisteet: #liikkuvasuomi, #treenihaaste sekä muut erikseen haasteessa pyydetyt tunnisteet. Osallistuvan henkilön tilin tulee olla julkinen, jotta kuvat voidaan löytää tunnisteiden avulla.

Treenihaaste arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset, 18 vuotta täyttäneet, henkilöt. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.

 3. VOITTAJAN VALINTA JA PALKINTO

Kaikkien haasteeseen osallistuneiden kesken arvotaan kuukausihaasteessa ilmoitettu palkinto ilmoitettuna ajankohtana. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Voittaja saa kuukauden treenihaasteessa ilmoitetun palkinnon.

 5. PALKINTOON LIITTYVÄT EHDOT

Arvonnan järjestäjällä on oikeus jättää huomioimatta sellaiset haasteeseen liittyvät kuvat, joita se ei osallistujan yksityisasetuksista johtuen näe. Voittaja vastaa kaikista voiton lunastamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi.

 6. JÄRJESTÄJÄN VASTUU

Arvonnan järjestäjä ei vastaa fyysisistä tai psyykkisistä loukkaantumisista, joita osallistujalle mahdollisesti harjoitteiden suorittamisesta aiheutuu. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä syistä tapahtuneista virhearvonnoista tai todetuista väärinkäytöksistä. Arvonnan järjestäjä ei vastaa kolmannen osapuolen palveluista.

 8. MUUT EHDOT

Osallistumalla kuukauden treenihaasteeseen osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.

Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

Tutustu menneisiin haasteisiin