Kalle Lassila

Kalle Lassila

Liikkuva Suomi -palvelun pohjoisen vahvistus Kalle Lassila on lopettanut aktiiviuransa maastohiihtäjänä muutamia vuosia sitten ja toiminut sittemmin mm. Yle urheilun asiantuntijatiimissä kommentaattorina sekä maastohiihtovalmentajana. Kallella on ryhmä henkilökohtaisia valmennettavia ja hän on ollut mukana hiihtoliiton alle 18-vuotiaiden, alle 20-vuotiaiden sekä aikuisten maajoukkueiden valmennuksessa. Kalle asuu Seinäjoella ja huolehtii Liikkuva Suomi -palvelun esittelystä Pohjois- ja Keski-Suomen alueella sekä yrityskampanjoiden vetämisestä ja toimii tärkeänä osana valmennustiimiä.

Maastohiihdon puolella Kallella on takana neljät arvokilpailut, joista parhaimpina suorituksina voisi mainita Sapporon MM-sprintin 11. ja Vancouverin Olympiasprintin 10. sijat. Maailmancupissa sijoituksia kymmenen parhaan joukkoon kertyi tusinan verran.

Kalle on ollut urheilullinen koko ikänsä ja, määrätietoinen kun on, päätti 7-vuotiaana tulla hiihtäjäksi. Vaikka hiihtokilpailut ovat nyt saaneet jäädä, urheilu pysyy lähellä sydäntä. Kallella on suuri halu jakaa urheilu- sekä valmennusuransa aikana kertynyttä tietoa ja näkemystä ja hän haluaa olla mukana auttamassa ja motivoimassa eritasoisia ihmisiä liikkeelle.”

Ota yhteyttä Kalleen, puh. 040 744 4210, kalle.lassila@liikkuvasuomi.fi