Asiantuntijoiden opastuksella terveyden tila nousuun

Henri Tuomilehto

Henri Tuomilehto

Dosentti Henri Tuomilehto on yksi harvoista suomalaisista unihäiriöpotilaita päätyönään hoitavista lääkäreistä. Hänellä on pitkäaikainen kokemus niin uniongelmaisten potilaiden hoitamisesta kuin tutkimustyöstä liittyen uneen, tyypin 2 diabetekseen, sydän- ja verisuonisairastavuuteen sekä siihen, kuinka terveelliset elämäntavat vaikuttavat näihin kroonisiin sairauksiin.

Tuomilehto on johtanut onnistunein tuloksin muun muassa tutkimusta, jossa osoitettiin ensimmäisenä maailmassa terveellisten elämäntapojen hyödyllinen vaikutus uniapnean hoidossa. Tuomilehto on myös eniten julkaissut suomalainen unitutkija viimeisen kolmen vuoden aikana.

Unilääkäri Henri Tuomilehto on monessa mukana. Henri on sparrannut lukuisia yrityksiä edistämään jaksamista ja työkykyä laadukkaan nukkumisen avulla. Hänelle on myönnetty eurooppalainen unilääketieteen erityispätevyys, ja Suomessa hän johtaa kolmea Oivauni Uniklinikkaa Helsingissä, Kuopiossa ja Tampereella.

Patrik Borg

Patrik Borg

Patrik Borg on ravitsemustieteilijä, painonhallintatutkija, kirjailija, kliinikko ja somettaja Pöperöproffa nimellä. Hän on myös Suomen Lihavuustutkijat ry:n puheenjohtaja ja toimii asiantuntijatehtävissä elintapojen muutokseen liittyvissä hankkeissa.

Jarmo Väisänen

Jarmo Väisänen

Jarmo Väisänen on harrasteliikuntavalmentajana toiminut Suomen Urheiluliiton maraton- ja juoksukouluissa vuodesta 2013 lähtien. Matkan varrella Jarmo on opettanut sadoille ihmisille mm juoksun alkeet, juoksutekniikan sekä valmentanut heitä pitkäjänteisesti kohti koviakin tulostavoitteita.

Jarmo toimii tällä hetkellä pitkät perinteet omaavassa urheiluseurassa, Janakkalan Janassa, aikuisliikuntapuolella kestävyysjuoksuvalmentajana. Omassa valmennusringissäkin on 20 henkilöä, joita Jarmo valmentaa ympärivuotisesti. Aiemman kilpailu-uransa aikana Jarmo juoksi mm 800m, 1500m ja 5000m matkoja, sekä maasto- & maantiejuoksuja SM-tasolla.

Ammatiltaan Jarmo on koulutettu hieroja sekä kuntoutukseen erikoistunut lähihoitaja. Molemmat ammatit tukevat erittäin hyvin harrasteliikunnan valmentajana toimimista. Jarmo on ollut mukana luomassa Liikkuvan Suomen peruskunto- ja juoksuohjelmia, joista löytyy lähtötasosta riippumatta jokaiselle sopiva ohjelma.

Tuukka Hieto

Tuukka Hieto

Tuukka Hieto on liikunta- ja työhyvinvointikampanjoiden valmentaja, liikkeelle aktivoija sekä liikuttamisen moniosaaja. Tuukka vastaa yrityskampanjoiden vetämisestä sekä toimii yksilöpuolella osana Liikkuvan Suomen valmennustiimiä. 

Liikunnanohjaajaksi kouluttautunut Tuukka on äärimmäisen innostunut liikkuja ja harrastanut golfia SM-tasolle asti. Tuukka haluaa jakaa omaa osaamistaan eteenpäin ja ohjata ihmisiä pitämään itsestään huolta muiden muassa pienten, arkisten valintojen avulla. Tuukan pohjaton halua oppia uutta takaa, että kaikkiin liikuntaan, lepoon ja ravintoon liittyviin kysymyksiin löytyy ammattimainen vastaus.

 Ota yhteyttä Tuukkaan, puh. 050 432 6262, tuukka.hieto@liikkuvasuomi.fi

Antti Luukkanen

Antti Luukkanen

Antti Luukkanen on Liikkuva Suomi -palvelun kehittäjä ja isähahmo, jolta ei ideat lopu heti ensimmäisessä mutkassa. ”Urheiluniilo” henkeen ja vereen, jolle ihmisten innostaminen ja liikuttaminen tulee suoraan sydämestä. Antti on toiminut pitkään liikunnan, kilpaurheilun ja seuratoiminnan kehittämisessä ja omaa vuosien kokemuksen kansainvälistenkin tapahtumien organisoinnista vankalla otteella maalla, merellä ja ilmassa. Antin vastuulla on myös valmennustiimin lennokkaiden ajatusten hiominen toteutuskelpoisiksi kokonaisuuksiksi.

Lajikokemusta Antille on kertynyt vuosien varrella mm. kilpahiihdosta, golfista, pesäpallosta, pyöräilystä, jalkapallosta ja triathlonista. Kaapista löytyy mm. nuorten SM-mitali hiihdosta ja Ironman-titteli (pitkään vain haaveena ollut täyden matkan triathlon). Seurapuolella Antti toimii edelleen Linna Golfin kapteenina ja seurapäällikkönä. Kokemusta löytyy myös satojen suomalaisten golfareiden matkanjohtajana toimimisesta Euroopan huippukentillä. Antti toimii yrityksessä myös yrittäjänä ja toimitusjohtajana.

Ota yhteyttä Anttiin, puh. 044 381 3336, antti.luukkanen@liikkuvasuomi.fi